Fotograaf Marie Therese Willemsen Antwerpen Schoten Belgie

Marie-Thérèse Willemsen

instagram tryoutdesign graphic designer

Na een aantal jaar geleden afgestudeerd te zijn als fotografe (Nederlandse Fotovakschool / Academie voor Beeldcreatie) ben ik de grafische richting opgegaan in België en liet mijn fotocamera voor minstens 10 jaar links liggen. Momenteel een hernieuwde belangstelling voor de fotografie, o.a. analoog met middenformaatcamera (Rolleiflex) op 6x6cm negatieven & met een kleine digitale pocketcamera/gsm, en bezie dit als ‘vrij werken’.

In november 2019 geselecteerd voor YOC, een gecureerd & professioneel platform voor hedendaagse kunst, een nevenproject van Galerie DESSERS in Hasselt | België.

“ Met haar foto’s tracht Marie-Thérèse Willemsen een moment van ludieke menselijke aanwezigheid vast te leggen zonder haar melancholische blik te onderdrukken. Met een sterk oog voor esthetiek ontwikkelt ze een speelse beeldtaal. Beelden van ongewone menselijke handelingen prikkelen de kijker en nemen die spiegelingen mee in een (eigen) verhaal. Een surrealistisch bad des levens.”    © YOC


Grafisch werk:
www.tryoutdesign.be     |     contact via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

facebook icoon tryoutdesign photography